Wat kost een stratenmaker?

Wanneer je jouw bestrating gaat uitbesteden, dan is de eerste vraag die bij je opkomt: wat kost een stratenmaker? Het is handig om inzicht te hebben in zowel het uurloon van een stratenmaker als in de prijs per m2, zodat je verschillende stratenmakers kunt vergelijken. Zo krijg je uiteindelijk een goedkope bestrating met een goede kwaliteit. Bekijk hier de gemiddelde prijs van een stratenmaker.

wat kost een stratenmaker

Stratenmaker prijzen/prijs stratenmaker

Stratenmaker & materialen  Prijs stratenmaker
Stratenmaker met het benodigde gereedschap € 10 - € 20 per m2
Stratenmaker met het benodigde gereedschap Uurloon stratenmaker/uurtarief stratenmaken € 30 - € 40 per uur
Tegels € 15 - € 65 per m2*
Ophoogzand € 50 - € 70 per zak van 1 m3 (goed voor 20 m2)
Opsluitbanden € 2 - € 5 per meter

Wat kost een stratenmaker?

De prijs van een stratenmaker kan verschillen per klus. Een stratenmaker kan zowel werken met uurtarief/uurloon als met een prijs per m2. Wanneer je gaat voor een strak en eenvoudig terras (een relatief goedkope bestrating), dan is de kans groot dat een stratenmaker een prijs per m2 in rekening brengt. Wanneer de klus wat lastiger zal zijn, dan is een uurtarief voor een stratenmaker gebruikelijk. Dan is de stratenmaker namelijk meer tijd per m2 kwijt.

Wil je graag het specifieke tarief van de stratenmaker weten voor jouw klus? Vul dan gratis en vrijblijvend het offerteformulier ven Stratenmakeroffertes.com in. Wij hebben een uitgebreide database met professionele en betrouwbare stratenmakers bij jou uit de buurt. Wil jij een jouw bestrating laten uitvoeren door een professionele stratenmaker, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen? Voor een goedkope bestrating vul je vrijblijvend en gratis het offerteformulier in. Je ontvang binnen 24 uur offertes van 6 bestratingsbedrijven bij jou in de buurt. Vervolgens kun je de prijzen van de stratenmakers vergelijken en kiezen voor de stratenmaker die het beste bij jou past.

Ontvang gratis & vrijblijvend offertes van stratenmakers

© 2017 Stratenmakeroffertes.com